En Skönhetsklinik i centrala Göteborg

Om clinica - Etablerad Skönhetsklinik sen 2007

Grundaren av Clinica Skönhetsklinik och hjärtat i verksamheten är Golnaz. Att kunna hjälpa andra lyfta fram det vackraste i sig själva med en hjälpande hand som ofta bidrar till en starkare självkänsla har alltid varit den främsta motivationen. Med en bakgrund inom sjukvården i kombination med en passion för mode, konst och skönhet resulterade i skapandet av Clinica Skönhetsklinik för 12 år sedan.

CLINICA

DIN PERSONLIGA SKÖNHETSKLINIK MITT I HJÄRTAT AV GÖTEBORG

Samma passion och drivkraft bidrog till att Clinica idag är en utvald Skönhetsklinik i Sverige som är certifierade för estetiska injektionsbehandlingar och specialiserade på avancerad injektionsteknik. Clinica har tidigare blivit utnämnd som ledande inom behandlingar med fillers och botox med sina utmärkande kunskaper och diplom med fokus på läppförstoringar och ansiktsskulptering med fillers. På vår skönhetsklinik erbjuder vi estetiska injektionsbehandlingar med botox(Botulinum Toxin, Vistabel, Botulinum Toxin A, Azzalure, Dysport) och fillers (Juvederm, Teosyal, Restylane) samt icke-kirurgiska behandlingar för bland annat permanent fettreducering, kroppsskulptering och avancerad dermatologi. Samtliga behandlingar utförs av legitimerad sjukvårdspersonal, med högkvalitativa produkter och den senaste tekniken från marknadsledande aktörer.

CLINICA

SKÖNHETSKLINIK SOM ÄR SPECIALISERADE PÅ EFFEKTIVA ICKE-KIRURGISKA BEHANDLINGAR

Det finns dokumenterat effektiva alternativ till traditionell kirurgi som ger fantastiska resultat! Vi är utmärkande och ständigt uppdaterade när det kommer till icke-kirurgiska behandlingar som är FDA-godkända med slutresultat som talar för sig själva. Dessutom är vi diplomerade och certifierade för säkra effektiva behandlingar med Ultherapy, CoolSculpting, kroppsskulptering och fettreducering. Du slipper smärta, omfattande operationer och en tuff konvalescenstid med kliniskt bevisade och effektfulla alternativ. Bland annat rynkreducering, ansiktslyft, kroppsskulptering, permanent fettreducering och punktmarkerad fettreducering av t.ex dubbelhaka.

KOSTNADSFRI KONSULTATION INNAN DIN BEHANDLING

När du kommer innanför dörrarna på Clinica får du ett personligt bemötande med en genuin lyhördhet för dina personliga önskemål. Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation innan din behandling. Förståelsen utgör en viktig grund för att utforma en individanpassad behandling baserat på dina personliga förutsättningar för att uppnå ett slutresultat som överträffar förväntningarna. Du ska alltid känna dig trygg och nöjd efter ditt besök hos oss!

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ CLINICA!

Clinica använder enbart kliniskt beprövade, godkända produkter som
håller högsta kvalitét från marknadsledande leverantörer och seriösa
återförsäljare. Det är en garanti och trygghet för dig som kund att veta att vi
aldrig kompromissar med kvaliteten. Både när det gäller utförande
av behandlingarna och de produkter vi använder oss av.