behandling

Rynkreducering

Vill du minska rynkor, stora porer och förbättra hudens struktur helt och utan smärta eller injektioner?

Ellipse I2Pl är ett säkert och effektivt intensivt ljus i kombination med en patenterad Photo spray som minskar rynkor och förbättrar hudstrukturen. När du kommer till oss för en rynkreducering kommer vi starta behandlingen med att bespruta huden med Photo-Spray var 5:e minut i en timme. Photo-Spray gör att din hud kommer öppna sig och bli mer mottaglig för det ljus som minskar rynkorna genom att stimulera collagen produktionen.

Då sprayen lagt sig över huden placerar vi en transparent gel i ansiktet som därefter behandlas med en blixtlampa över det önskade området i
3 omgångar. Resultatet av denna behandlingen gör att celler förvandlar en aktiv ingrediens i Photo-Spray till ett pigment som aktiverar och ökar tillverkningen av collagen. Denna process minskar rynkorna i ansiktet och skapar en yngre och fräschare hud.

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Hur fungerar behandlingen?

Först sprayas huden med Photo spray var 5e minut i en timme. Denna spray gör huden mer mottaglig för ljuset och reducerar rynkor genom att stimulera kroppens egen produktion av collagen. Efter att sprayen applicerats så läggs ett genomskinligt gel på ansiktet och därefter leds ljuset från blixtlampan 3 gånger över behandlingsområdet.

Hudens celler omvandlar den aktiva ingrediensen i Photo spray till ett pigment kallat protoporphyrin ix som sätter i gång produktionen av mer collagen, vilket leder till en märkbar reducering av rynkor.

Hur många behandlingar behövs?

Kliniska studier bekräftar att 3 behandlingar med 3 veckors intervall ger optimalt resultat. Rynkreduktion sker gradvis från 1 till 12 månader efter behandlingen.

Kan alla behandlas?

Behandlingen fungerar på personer som har fina till medeldjupa rynkor, även mörk hy kan behandlas.

Krävs det någon före och efter behandling?

Normalt rekommenderas användandet av Intense by Ellipse Exfoliation Gel under minst en vecka före behandlingen, denna exfoliation gel används för att ta bort döda hudceller och behandlingen blir mer effektiv.

Behandlingen har ingen konvalescenstid och du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efter en utförd behandling. Det är värt att ta i beaktning att huden blir känslig för ljus endast några timmar efter behandlingen, men redan dagen är din hud helt återställd.

Hur kan du vara säker på att metoden är säker och effektiv?

Kliniska prövningar dokumenteras av ledande läkare runt om värden visar att metoden är säker och effektiv. Resultat av dessa tester publiceras i medicinska tidskrifter.

Boka din Rynkreducering hos oss på Clinica!

Före och efter behandling

Före rynkreducering Efter rynkreducering
Före rynkreducering Efter rynkreducering

Vanliga frågor

Efter en behandling kommer du att vara fullt återställd för att återgå till dina dagliga aktiviteter. Rynkreducering gör däremot huden extra känslig mot ljus och vi rekommenderar dig därför att vara försiktig med att exponera huden fram tills nästkommande dag.

Med rynkreducering hos Clinica kommer du att minska rynkor och stora porer i önskade områden, förbättra hudens struktur samt få en slätare och fräschare hy.

Priserna för ett färdigt resultat kan variera beroende på hur många behandlingar du behöver genomföra, samt hur mycket och i vilka områden du kommet att vilja minska rynkorna.