Botox i Göteborg

Vi är experter på Botox i Göteborg

Förädla och förvalta din naturliga skönhet med hjälp av botox hos oss på Clinica 

Vi på Clinica vill att du ska känna dig nöjd när du ser dig i spegeln och för många kan
en behandling med botox vara en hjälpande hand som bidrar till ett ökat självförtroende och välmående.
Det är den absolut vanligaste estetiska behandlingen som utförs på kliniker världen över
och med sina många fördelar såväl medicinskt som estetiskt är Botox något som de
flesta känner till.

Vi utgår alltid från dina personliga önskemål och det resultat du vill uppnå. Därefter påbörjar
vi behandlingen baserat på önskat resultat och ditt valda behandlingsområde.
Med lång erfarenhet, utbildning, legitimerad personal och högkvalitativa produkter
är du garanterad en säker, trygg behandling och ett resultat som överträffar förväntningarna.

Vi på klinika är erfarna av injektionsbehandlingar av Botox och certifierade av Estetiska Injektionsrådet
för injektionsbehandlingar med Fillers och botulinumtoxin typ A (Botox) Vistabel och Azzalure.

Just nu har vi 20% kampanjprisBotox och CoolSculptning om du bokar din behandling
via webbsidans bokningsformulär, rabatten dras av på ordinarie pris.

Botox i Göteborg– förvalta din naturliga skönhet

Varje gång du skrattar, kisar med ögonen eller grimaserar spänns ansiktsmuskulaturen och mimikrynkor framträder. Allt efter som man blir åldras blir dessa dynamiska rynkor mer påtagliga och bidrar till ett tröttare, äldre, nedstämt utseende som inte alls speglar hur man egentligen känner sig. Det är dom dynamiska rynkorna som man enkelt och behandlar med hjälp av Botox.

Boka din tid för en behandling med Botox på Clinica i Göteborg.

Hur fungerar Botox?

Botulinumtoxin A – mest känd som Botox men även VistabelDysport och Azzalure. Kärt barn har många namn som brukar man ju säga. De tre sistnämnda är specifikt framtagna och används för  estetiska behandlingar. Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalerna till det behandlade områdets ansiktsmuskulatur som förhindrar muskeln från att dras ihop vilket är det som får dom dynamiska rynkorna att uppstå.

Snabbt, smärtfritt och effektivt för att reducera och förebygga rynkor om man börjar med botoxbehandlingar redan när de första tecknen på åldrande börjar. Behandlingen hjälper däremot inte mot djupare linjer som t.ex nasionabla veck. vars uppkomst har andra orsaker än muskelsammandragningar.

Snabb och smärtfri behandling

En behandling med Botox går både snabbt och smärtfritt. Normalt tar en behandling endast 10 till 20 minuter och du kan därefter direkt återgå till dina vardagliga aktiviteter utan synliga märken. Resultatet syns normalt efter 3 till 14 dagar. Vi rekommenderar att behandlingen upprepas två till tre gånger per år för i förebyggande syfte och för bäst effekt.

Biverkningar är mycket ovanliga, men det kan uppstå lätta svullnader eller små blåmärken vid injektionsstället.

Hos oss är du garanterad en förstklassig behandling

Clinica är det självklara valet för dig som önskar en behandling med Botox i Göteborg. Samtliga injektionsbehandlingar utförs av legitimerad sjukvårdspersonal med lång erfarenhet och rätt kunskap för att tryggt och säkert utföra behandlingar med Botox.

Vi är på Clinica är en av få utvalda kliniker som är certifierade för estetiska injektionsbehandlingar med Botox och Fillers. Vi utför enbart behandlingar med läkemedel och produkter från seriösa, legitimerade och välkända leverantörer. Vilket är en garanti och trygghet för dig som kund att veta att vi aldrig kompromissar med kvaliteten. Både när det gäller utförande av behandlingar samt de produkter vi använder oss av.

Före & Efter

Boka behandling

Priser

PRISER FÖR BOTOX Ordinarie pris
1 område 2 000kr / behandling
2 områden 3500kr / behandling
3 områden 4 000kr / behandling
Tansgnist 2 500kr / behandling
Hals- platysm 3 000kr / behandling
Armsvett 2 000kr / behandling

Vanliga frågor

Botox är ett läkemedel som har använts i decennier inom neurologi och ögonsjukdomar för behandling av lokala kramp- och muskelspänningstillstånd i t.ex. ansiktets och nackens muskler. De senaste 10-15 åren har Botox använts för reduktion av ansiktsrynkor orsakade av muskelsammandragningar. Botox är världens mest använda metod för borttagning av rynkor och ger i det närmaste omedelbart resultat.

Botox används med fördel till rynkor och veck i pannan samt till linjer i yttre ögonvrån s.k. kråksparkar. Vissa muskler drar dessutom ner ögonbrynet och genom en behandling kan dess muskler slappna av vilket ger dig en öppnare blick. Den senaste tiden har man också gått vidare och kan ibland behandla nerdragna mungipor och vissa rynkor på halsen. Botox kan med fördel kombineras med fillers såsom Restylane och Juvéderm. Botox kan även behandlas vid besvärande arm- och handsvettningar samt vid behandling av migrän.

Om du påbörjar din behandling med Botox i yngre ålder, innan du hunnit aktivera din ansiktsmuskulatur under en längre tid så kan botox med sin muskelavslappnande effekt på så vis förebygga rynkor.

I vissa fall förekommer en lätt rodnad, pirrningar och ömhet på platsen för injektionsställen. Huvudvärk kan uppstå 1-2 dagar efter behandling och är av snabbt övergående karaktär. I ytterst sällsynta fall kan ögonlocket hänga ner vilket normaliseras inom loppet av några veckor.