behandling

Celluliter & Slimmning Göteborg

Har du tröttnat på ojämnheter och gropar? Få hjälp med celluliter och Slimmning i Göteborg.

 

AWT (Acoustic Wave Treatment) är en mycket effektiv behandling för celluliter och slimmning på lokala områden.
Behandlingen bidrar samtidigt till en utjämning och uppstramning av huden vilket resulterar i ett fantastiskt slutresultat.
AWT bryter ner förstorade fettcellerna som är orsaken till celluliter och ökar blodflödet med hjälp av djupgående stötvågor.

BOKA DIN AWT-BEHANDLING I GÖTEBORG HOS OSS PÅ CLINICA!

En dokumenterat effektiv metod som med hjälp av två olika handstycken effektivt behandlar
med både högtryck , vibrationer och stötvågor simultant på det önskade området. Behandlingen bidrar till att fettcellerna
öppnar sig, stimulerar produktion av collagen, stärker muskelvävnaden och bidrar till en ökad blodcirkulation.

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Tröttnat på envisa celluliter och ojämnheter?

Celluliter är ett problem som de allra flesta kvinnor känner igen. Celluliter (också kallat apelsinhud) beror på genetik, hormoner och livsstil. Det är ett vanligt förekommande besvär för både män och kvinnor. Kvinnor har dock betydligt lättare för att få celluliter och ca 80-95% drabbas. Problemets omedelbara orsak är en förstoring av fettcellerna och vätskeansamlingar som uppstår på grund av en försämrad lymf och blodcirkulation.

Hur går en behandling till?

Vi använder oss av två olika handstycken som effektivt behandlar med både högtryck och stötvågor simultant på det önskade området. Behandlingen bidrar till att fettcellerna öppnar sig, stimulerar collagenproduktionen, stärker muskelvävnaden och bidrar till en ökad blodcirkulation.

Cellulitbehandlingen kan kännas lite grann men gör inte ont. Varje sittning tar cirka 30 minuter. För optimalt resultat rekommenderar vi 6 till 10 behandlingar med 3 till 5 dagars intervall.

Resultat efter behandling

Slätare och föryngrad hud
Utjämnande av celluliter
Nedbrytning av fettdepåer
Uppstramning av vävnaden och minskade fettceller
Minskad omkrets av behandlade området

Vad är AWT?

Den revolutionerande AWT-metoden (Acoustic Wave Treatment) upptäcktes när läkare med hjälp av chockvågor behandlade skador på elitidrottare. Bieffekten var nämligen att celluliterna minskade. Denna upptäckt har bidragit till dagens revolutionerande AWT-behandlingar. En cellulitbehandling med AWT går ut på att utsätta det berörda kroppsområdet för akustiska ljudvågor.

AWT ersätter den gamla vacuumbaserade bindvävsmassagen som länge varit ledande på kliniker runt om i världen med bravur. En behandling med AWT och djupgående ljudvågor går snabbt och du behöver hälften så många behandlingar som andra metoder för att uppnå ditt förväntade slutresultat.

Det är med andra ord inte förvånande att AWT snabbt blivit en väletablerad succé i USA och som hyllats av flertalet stjärnor i hollywood!

Samtliga av Clinicas behandlingar bygger på kliniska och vetenskapligt beprövade metoder av välkända aktörer på marknaden. Detta ger dig som kund långvarig kvalitet, trygghet och säkerhet.

Vanliga behandlingsområden

  • Skinkor
  • Överarmar
  • Lår
  • Magen
  • Kärlekshandtag

Före och efter behandling

Lår före cellulitbehandling Lår efter cellulitbehandling
Rumpa före cellulitbehandling Rumpa efter cellulitbehandling

Vanliga frågor

Celluliter är små gropar i huden som formas på våran kropp på grund av ojämn fettlagring under huden. Kvinnor har större chans att drabbas av celluliter eftersom att det finns en ökad mängd fettväv och hormoner – Därav är det inte helt ovanligt att celluliter placerar sig på områden som rumpa, lår eller andra kroppsdelar som tenderar att ha mer underhudsfett.

När vi tar bort celluliter använder vi oss av två olika handstycken som behandlar det önskade området med högtryck och stötvågor. Denna typ av behandling kommer att vara märkbar för känseln, men orsakar ingen smärta för patienter.

För att uppnå ett optimalt resultat rekommenderar vi att återupprepa behandlingen 6 till 10 gånger, med ett intervall på 3 till 5 dagar.