behandling

Fillers Göteborg

Boka din behandling med fillers i Göteborg hos oss på Clinica

Framhäv dina vackra drag med Fillers i Göteborg!

På cirka 30 minuter kan du få en Fillers-behandling och sedan fortsätta med ditt vanliga liv. Man använder sig av en kristallklar gel baserad på  hyaluronsyra som binder vatten, återfuktar huden och ger volym. En snabb, effektiv behandling med tydligt resultat och där konvalescensen är begränsad. 

Kvalitétssäkarade, förstklassiga fillers av välkända leverantörer

Clinica är en certifierad klinik för professionella injektionsbehandlingar med fillers och har många års erfarenhet. Vi använder oss enbart av etablerade varumärken såsom  Juvéderm Teosyal och  Restylane. Samtliga är baserade på hyaluronsyra som är en naturlig beståndsdel i huden och som successivt bryts ned naturligt i kroppen. Valet av fillers varierar beroende på området du vill behandla, förväntansbilden samt önskemål.

Injektionsbehandlingarna utförs alltid av legitimerad sjukvårdspersonal med lång erfarenhet och kunskap av behandlingar med fillers där man använder sig av avancerad injektionsteknik.

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Nasolabialveck
  • Markera käklinje
  • Volym i läppar
  • Volym i kindben
  • Ta bort rynkor i pannan samt runt ögonen
  • Återfukta huden
  • Mer lyster

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Fillers behandlingar i Göteborg av högsta kvalitét

Man använder sig av en icke-animalisk smidig gel bestående av 100% hyaluronsyra som främst används för att skapa volym och fyllighet.
Behandlingen har mångsidiga egenskaper och kan användas på flertalet områden beroende på dina egna preferenser och önskat resultat.

Vissa använder preparatet för att återskapa den förlorade volymen som naturligt försvinner allt eftersom man åldras.
Andra vill fylla ut valda områden för att skulptera ansiktet för att förstärka sina drag för att uppnå ett mer estetiskt tilltalande utseende.

Kostnadsfri konsultation

Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation innan din behandling
Vi strävar efter en personlig och nära dialog – det ger oss möjlighet att skräddarsy behandlingen just för dig.
På konsultationen går vi igenom dina personliga förutsättningar och önskemål för att kunna ge dig det slutresultat du vill ha.

Läppkonturering och Läppförstoring

Med hjälp av en fillers-behandling kan du reducera “sura mungipor”, markera dina läppar med en läppkonturering, återfukta och addera volym med hjälp av en läppförstoring.

Addera volym och reducera rynkor

Ansiktsskulpering – Addera volym till kindben, haka och haklijer för att markera eller få ett mer symmetrisk utseende.

Ansikte & Hud – används med fördel för att fylla ut djupare rynkor i t.ex pannan eller runt munnen samt fylla ut och förminska nasolabiala veck med fantastiskt resultat. Det kan även agera som en skinbooster för att återfukta huden inifrån.

Behandla mörka ringar under ögonen

Att man får mörka ringar under ögonen beror oftast på förlorad volym i området.
Med hjälp av fillers (tear through behandling) kan du reducera dina mörka ringar under ögonen markant, vilket direkt bidrar till ett piggare och yngre utseende.

Vad kan du förvänta dig av fillersbehandling i Göteborg?

Resultatet kan ofta ses omedelbart och håller i snitt 6-12 månader beroende på vilket område man behandlar men kan sitta i både längre och kortare tid. De flesta patienter är nöjda med resultaten av hyaluronsyrafillers men som vid alla estetiska förfaranden finns det ingen garanti för att du kommer att vara helt nöjd. Det finns heller ingen garanti för att rynkor och veck kommer att försvinna helt, eller att du inte kommer att behöva ytterligare behandling för att uppnå önskat resultat. Resultatet av behandlingen är tillfälligt och det kommer att krävas underhållsbehandlingar för att bibehålla effekten.

Vad är Hyaluronsyra

HA ger huden ett jämnt och Hyalulransyra HA finns naturligt i din kropp och spelar en vikig roll för hudens förmåga till reparation fräscht utseende genom att bevara elasticitet och fukt.

Mängden Hyaluransyra i kroppen minskar med Ådrandet. När du är 40 och 50 år gammal har du genomsnitt förlorat 50% av Kroppens Hyaluransyra.

Därför bli dina kinder och kindben mer insjukna med åren, viss rynkor blir synligare och formen och konturen av ditt ansikte ändras. Den naturliga balansen i ditt ansikte förändras helt.

Vanligt förekommande biverkningar av fillers

Obehag/smärta efter behandling, svullnad, rodnad, blåmärken och missfärgning Dessa reaktioner är vanligen milda till måttliga och försvinner vanligen kort efter injektionen men vissa besvär såsom ömhet och blåmärken kan kvarstå i upp till två veckor efter behandlingen.

Sällsynta biverkningar av fillers

Infektion 1) Allergisk reaktion 2) Reaktivering av herpes 3) Knölar och synliga gula eller vita fläckar 4) Granulombildning 5)  Lokal nekros om blodkärlsocklusion uppstår.

Före och efter behandling

Före Fillers Göteborg Panna Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Fillers Göteborg Panna Clinica Skönhetsklinik Göteborg
Före Fillers Göteborg Ögon Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Fillers Göteborg Ögon Clinica Skönhetsklinik Göteborg
Före Fillers Göteborg Mungipor Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Fillers Göteborg Mungipor Clinica Skönhetsklinik Göteborg
Före Fillers Göteborg Acneärr Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Fillers Göteborg Acneärr Clinica Skönhetsklinik Göteborg

Vanliga frågor

HA ger huden ett jämnt och Hyalulransyra HA finns naturligt i din kropp och spelar en vikig roll för hudens förmåga till reparation fräscht utseende genom att bevara elasticitet och fukt. Mängden Hyaluransyra i kroppen minskar med Ådrandet. När du är 40 och 50 år gammal har du genomsnitt förlorat 50% av Kroppens Hyaluransyra. Därför bli dina kinder och kindben mer insjukna med åren, viss rynkor blir synligare och formen och konturen av ditt ansikte ändras. Den naturliga balansen i ditt ansikte förändras helt.

Resultatet kan ofta ses omedelbart och håller i snitt 6-12 månader beroende på vilket område man behandlar men kan sitta i både längre och kortare tid. De flesta patienter är nöjda med resultaten av hyaluronsyrafillers men som vid alla estetiska förfaranden finns det ingen garanti för att du kommer att vara helt nöjd. Det finns heller ingen garanti för att rynkor och veck kommer att försvinna helt, eller att du inte kommer att behöva ytterligare behandling för att uppnå önskat resultat. Resultatet av behandlingen är tillfälligt och det kommer att krävas underhållsbehandlingar för att bibehålla effekten.

Du ska undvika att röra vid behandlade områden direkt efter behandlingen. Vi rekommendera att du ska avstå från fysisk aktivitet; bastubad, massage under de första 24 timmarna efter behandlingen.

Bedövningsmedel kan appliceras före injektionerna Våran Fillers innehäller bedövningsmedel för att minimerar smärta. Medlet injiceras under huden via en kanyl = Cannula för att undvika upprepade småstick med nål och minska därmed risken för blåmärken. Metoden kan användas för alla former av fillers injektioner oavsett lokalisation på ansiktet. Ett lätt rodnad kan synas efter behandlingen Du kan lätt dölja det med smink och återvända till din normala aktivet direkt efter behandlingen.