behandling

Ultherapy Göteborg

En behandling med Ultherapy i Göteborg – Permanent resultat.

Undvik kirurgiska ingrepp med Ultherapy

Ultherapy är en metod utan kirurgiska ingrepp som på ett naturligt sätt stramar upp och lyfter huden. En välbeprövad och etablerad behandling, FDA godkänd och som slagit stort i USA såsom resten av världen. På Clinica är vi certifierade, diplomerade och har dessutom fått pris för våra effektiva behandlingar med Ultherapy. Vi var först i västsverige med att erbjuda den här revolutionerande metoden och på kliniken använder vi oss enbart av den den absolut senaste teknologin som marknaden har att erbjuda.

Varför Ultherapy? 

Ett ansiktslyft med Ultherapy är ett perfekt alternativ för dig som vill få ett permanent resultat enbart efter en behandling och undvika smärtsam konvalescenstid samt sjukskrivning. Det är den enda icke-invasiva behandlingen för åtstramning och ansiktslyft som stimulerar och bygger upp kollagen med dokumenterat resultat. Direkt efter din behandling kan du återgå till dina vanliga aktiviteter!

Hur går det till?

Till skillnad från andra kosmetiska behandlingar når Ultherapy kirurgiska djup utan att skada ytan på huden. Med hjälp av ljudvågor som når ner i hudens djupaste lager och bildar en kollagenstimulering.
Processen startar direkt efter behandlingen där slutresultatet visar sig efter 3-5 månader. Skintightening skapar själva lyftet. Ultherapy bidrar till uppstramning och lyftning av huden innan själva kollagenbildningen startar. Behandlingsområdena är haklinje, hals, dekolletage och ögonbryn.

Ultherapy Clinica Skönhetsklinik Göteborg

Du får alltid en kostnadsfri konsultation innan din behandling

När du kommer på din konsultation hos oss på Clinica så får du se bilder och resultat från tidigare behandlingar och möjligheten att ställa frågor. Ultherapy kräver inga förberedelser och samtliga hudtyper kan behandlas.


VÄLKOMMEN TILL CLINICA I GÖTEBORG!

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Vilka områden kan behandlas?

Vanliga områden för en behandling är ansikte, haka, hals samt reducering av rynkor och linjer i dekolletaget. Tack vare sitt breda användningsområde han du effektivt uppnå ett ungdomligare utseende på fler områden än ett. Om du är extra känslig kan du ta två smärtstillande tabletter innan din behandling.

Vi på Clinica är certifierade samt diplomerade och har den absolut senaste maskinen för Ultherapy.

Vad kan jag förvänta mig efteråt?

Direkt efter din behandling kommer du kunna se dina initiala resultat men det tydligaste resultaten framkommer tydligare över en period på 2–3 månader. Det beror på att det försvagade kollagenet ersätts med ny tillväxt.

Vissa kan uppleva en mindre rodnad på det behandlade området ett par timmar efteråt samt en lätt svullnad några dagar. Eventuella biverkningar är milda och snabbt övergående.

Hur går behandlingen till?

Under din behandling kommer du att känna små mängder ultraljudsenergi under unden för att den nya uppbyggnaden av kollagen påbörjats. Vissa upplever att det känns som ett väldigt kortvarigt ”nyp” i huden som försvinner på en gång.

Behandlingen utförs med hjälp av ett handstycke som långsamt förs över huden och via en bildskärm så ser vi exakt var i huden vi befinner oss. Behandlingen tar ca 1,5 timme.

Effektiv FDA-godkänd behandling

Ultherapy är den enda icke-kirurgiska metoden som är FDA godkänd för att lyfta och strama upp huden med kliniskt dokumenterade resultat. En behandling med Ultherapy innebär att man med mikrofokuserad ultraljudsenergi behandlar samma hudskikt som vid kirurgiska ansiktslyft – utan ingrepp, ärrbildning och ytterligare skador på hudens ytskikt.
Till skillnad från t.ex behandling med laser så kan man med Ultherapy preciserat behandla rätt hudskikt med rätt temperatur för att stimulera och stärka kollagenproduktionen i huden på ett säkert och effektivt sätt. För många känns det tryggt att veta att Ultherapy är en vetenskapligt bevisad behandling som bidrar till ett ungdomligare yttre.

Före och efter behandling

Före Ultherapy Ögon Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Ultherapy Ögon Clinica Skönhetsklinik Göteborg
Före Ultherapy Haka Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Ultherapy Haka Clinica Skönhetsklinik Göteborg
Före Ultherapy Bröst Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Ultherapy Bröst Clinica Skönhetsklinik Göteborg
Före Ultherapy Hals Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Ultherapy Hals Clinica Skönhetsklinik Göteborg

Vanliga frågor

Ultherapy är en ultraljudsbehandling. Den skiljer sig helt från andra kosmetiska behandlingar eftersom det når kirurgiska djupet utan att skada ytan på huden. Vilket gör att du kan lämna kliniken utan att det syns att du genomgått en mycket effektiv behandling. I likhet med andra ultraljud placeras en slät applikator på huden, på en skärm ser din läkaren en bild som gör att han vet exakt vart energin kommer att skickas. Samma applikator används sedan för att leverera låga nivåer av fokuserade värme i precis rätt djup under huden för att uppnå en positiv effekt, samtidigt som ytan av huden är helt opåverkad.

Det finns inga risker förknippade med Ultherapy. Ultraljudstekniken har använts inom medicinen i mer än 50 år och flera undersökningar har visat att Ultherapy är en säker behandling.

De vanligaste områden att behandla är ögonlocken, hamsterpåsar och halsen. Dekolletage är också ett område som blivit väldigt populärt.