behandling

Fotona 4D

Fotona 4D

Fotona 4D är en behandling som kan liknas vid ett ” icke kirurgiskt ansiktslyft” där man med hjälp av att kombinera två olika lasrar; Erbium: YAG och Nd: YAG, stimulerar olika nivåer av hudens vävnad och resultatet  blir en hudföryngrande och uppstramande effekt.

Fotona 4D, den mest avancerade lasertekniken

Fotona 4D erbjuder den absolut mest avancerade lasertekniken på marknaden vilket leder till fantastiska  behandlings resultat.

För att kunna anpassa behandlingarna till varje individuell kund samt ge säkra och fantastiska resultat har systemet flertalet patenterade teknologier så som VSP och flertalet unika pulsbredder som SmoothLiftin™, FRAC3®, PIANO®, och SupErficial™ De olika teknikerna arbetar på hudens olika lager och kan med fördel kombineras för bästa möjliga resultat.

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Behandlingen göra i fyra olika steg och på det sättet nås hudens alla lager.

För att uppnå värme och behandling av hudens alla lager behövs en samverkan mellan de olika teknikerna och som förstärker med en  laserpeeling avslutar behandlingen. Detta steg ger huden en fantastisk lyster!

Steg 1 – SmoothLiftin™

Du får en inledande behandling där kontrollerad uppvärmning stimulerar nybildningen av kollagen. Behandlingen sker inifrån munnen. Effekten syns direkt på nasolabialvecken.

Steg 2 – FRAC3®

Under steg två jobbar vi fraktionerat, där lasern verkar på olika djup i huden och förbättrar dess struktur och spänst.

Steg 3 – PIANO®

Nu är det dags att värma upp huden till 42 grader, vilket stramar upp huden påtagligt. Hudytans temperatur kontrolleras noggrant under behandlingen, som är snabb och smärtfri.

Steg 4 – SupErficial

Avslutar behandlingen med laser peeling. Detta steg ger huden en fantastisk lyster!

Efter behandling applicerar vi en återfuktande ansiktskräm och solskyddsfaktor.

Med ålders så förlorar huden kollagen och elastin vilket göra att rynkor och fina linjer blir mer framträdande. Med hjälp av Fotona 4D stramas huden upp, påsar och linjer slätas ut samt nasolabiala vecket blir mindre synligt. Dessutom så får huden en jämnare ton och en helt ny lyster.

Behandlingen passar alla hudtyper och konvalescenstiden är kort. Dessutom så behövs ingen kirurgi eller injektioner.

Efter behandling applicerar vi en återfuktande ansiktscreme och solskyddsfaktor.

De vanligaste behandlingar med Fotona Laser

– SmoothEye  uppstramning av rynkor runt ögonen

– Ansiktslyft 4D

– Halslyft 4D

– LipLase

Vanliga frågor

Rekommendationen är fyra behandlingar med cirka en månads mellanrum. För att därefter bibehålla effekten av Fotona 4D rekommenderas underhållsbehandlingar ett par gånger per år.

Rodnad och svullnad kan förekomma, liksom att huden känns varm och kan ömma under de första dagarna. Du kan märka av en lättare fjällning efter några dagar.

Det är viktigt att du undviker solen 2 veckor före och 3 veckor efter din behandling, då huden är extra solkänslig. Vi rekommenderar solskyddsfaktor 50 under den första månaden.

Du som är gravid, ammar eller har vistats i solen de senaste veckorna utan högt solskydd ska inte behandlas.