behandling

Läppförstoring

Definiera, lyft eller skapa volym med en naturlig läppförstoring

Clinica är experter inom läppförstoring sedan 14 år tillbaka

En av de vanligaste injektionsbehandlingarna idag är läppförstoring med fillers. Det är ett säkert, enkelt och naturligt sätt att ändra formen eller öka volymen och konturen på läppen. På Clinica är vi certifierade med legitimerad sjukvårdspersonal, lång erfarenhet och enbart högkvalitativa produkter. 

Hur går behandlingen till?
Innan behandlingen går vi igenom proceduren samt vad du önskar och förväntas uppnå med läppförstoringen. Med hjälp av en tunn nål sprutas sedan vätskan in i små mängder direkt i läppen. Bedövning ges och därmed är behandlingsprocessen nästintill smärtfri.

Trygghet för dig som kund
Vi på Clinica strävar efter att du som kund ska känna dig trygg och säker. Av den anledningen använder vi enbart fillers av högsta kvalitét från välkända leverantörer som är kända för sina säkra, välbeprövade produkter. Bland annat Juvederm, Teosyal och Restylane.

Att tänka på innan du bokar tid för en skönhetsbehandling
När man ska utföra en skönhetsbehandling så är det viktigt att man tar reda på att kompetens, produkter och utförande är riktigt. Det är en konst att forma och fylla ut läpparna med precision, symmetri då man använder en avancerad injektionsteknik. Hos Clinica har vi jobbat med detta sedan 14 år tillbaka och vill att du som kund ska känna dig nöjd efter avslutad behandling.

Välkommen till oss på Clinica när du vill göra en läppförstoring! 

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Naturligt resultat med Restylane

Restylane är ett hyaluronsyra-baserat, icke-animaliskt utfyllnadsmedel och en substans som kroppen naturligt både producerar och bryter ner.
Injektionen har flera användningsområden som används både på kropp och i ansikte för att släta ut rynkor, fylla ut eller förstora läppar.

Rökning, matvanor och solskador är bara några få nämnda faktorer som påverkar vår hud.
Genom att injicera Restylane motverkar vi de negativa effekterna från vår livsstil där slutresultatet blir fylligare
med förstärkt form, kontur och lyster. Du kan läsa mer om detta här.

Efter behandling med Restylane

Det är viktigt att tänka på att resultatet efteråt är individuellt eftersom alla ser olika ut i grunden. Biverkningar är därför också individuella och det är vanligt förekommande att man upplever blåmärken och svullnad under de första dagarna. Vi rekommenderar att man undviker solexponering de första två veckorna efter behandling. Eftersom Restylane är en naturlig substans så bryts injiceringen ned av kroppen och därför är inte behandlingen permanent. Vid flera uppbyggande behandlingar kan slutresultatet hålla under en längre tid.

Läppförstoring med fillers av högsta kvalitét

Clinica använder enbart fillers från globalt ledande producenter med en vision som grundar sig i att tillhandahålla kliniskt testade, välbeprövade och kvalitetssäkrade produkter. Detta är både en garanti för oss som utför behandlingen och för dig som patient. Läppförstoring i Göteborg med fillers är en skonsam och säker metod för att bevara eller återskapa ditt ungdomliga utseende genom att skonsamt fylla ut rynkor och linjer.

Definieralyft eller skapa volym med ett naturligt resultat. Fillers som Juvéderm, Restylane, Allergan eller Teosyal är ett självklart val för seriösa kliniker som ställer höga krav på kvalitét, hållbarhet och fantastiska slutresultat. Genom att tillhandahålla förstklassiga produkter för att att eliminera rynkor, lyfta huden samt addera volym i form av ansiktsskulptering och läppförstoring med fillers med ett naturligt slutresultat.

Före och efter behandling

Före Läppförstoring Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Läppförstoring Clinica Skönhetsklinik Göteborg

Vanliga frågor

Det är väldigt individuellt hur länge fillers håller men alla har en genomsnittlig hållbarhet som beror på vilken produkt man använts sig av. Restylane har en genomsnittlig hållbarhet på 3-6 månader och Juvéderm en hållbarhet på 6-9 mån. Juvederm Voluma är i särklass en väldigt hållbar filler med en hållbarhet på hela 18 mån.

Det är möjligt att ta bort fillers med hjälp av ett motmedel (hyaluronidase).

Alla läppar är olika och har därmed olika förutsättningar. Det går att åstadkomma mycket med hjälp av fillers. Ibland kan det behövas några behandlingar för att uppnå önskat resultat. På en konsultation hos en av våra injektionsexperter har du möjlighet att diskutera dina önskemål och vad som är möjligt att uppnå.

De flesta fillers innehåller bedövningsmedel men man kan även använda bedövningskräm (t.ex emla-salva) innan området behandlas.