behandling

Läppförstoring

Definiera, lyft eller skapa volym med en naturlig läppförstoring.

Vi vill att du ska känna dig nöjd när du ser dig i spegeln och för många kan en
läppförstoring med fillers vara en hjälpande hand som bidrar till ett ökat självförtroende.
Med lång erfarenhet, certifikat, legitimerad personal och högkvalitativa produkter är du
garanterad en säker och trygg behandling med ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Ett vackert leende samt läpparna hamnar ofta i fokus, med hjälp av en läppförstoring i Göteborg
hos oss på Clinica kan du addera fyllighet och skulptera formen på läpparna med ett naturligt resultat.
Vi använder enbart fillers av högsta kvalitét från välkända leverantörer som är kända
för sina säkra, välbeprövade produkter. Bland annat JuvedermTeosyal och Restylane.

Konsultation, kvalitet, teknik och uppföljning

Vi gör alltid vårt yttersta vid varje behandling och det är en konst att forma
och fylla ut läpparna med precision, symmetri med avancerad injektionsteknik. När man ska utföra en skönhetsbehandling så är det viktigt att man tar reda på att kompetens, produkter och utförande är riktigt. Vi på Clinica har jobbat med detta sedan 14 år tillbaka och är experter inom området.

Välkommen till oss på Clinica när du vill göra en Läppförstoring i Göteborg!

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Vad är det för skillnader mellan Juvéderm & Restylane?

Det är många som frågar vad den största skillnaden är mellan Juvéderm och Restylane. Båda är skapade av samma substans – dvs Hyaluronsyra. Det som skiljer dem åt är konsistensen och hållbarheten. Juvederm är bearbetad till en slät gelé som gör att man kan forma preparatet. Det innebär att det inte bildas klumpar vid injektionstillfället i mjukare delar som t.ex läppar och den är mer formbar och kan skulpteras på ett helt annat sätt än med Restylane.

Den aktiva och kroppsidentiska substansen hyaluronsyra bryts ned av kroppen på ett naturligt sätt med tiden. Vi använder oss enbart av välkända märken såsom Juvederm, Teosyal, Restylane. Med en unik teknologi som bildar en nätliknande struktur som gör dessa snäppet vassare på marknaden.

Läppförstoring med fillers av högsta kvalitét

Clinica använder enbart fillers från globalt ledande producenter med en vision som grundar sig i att tillhandahålla kliniskt testade, välbeprövade och kvalitetssäkrade produkter. Detta är både en garanti för oss som utför behandlingen och för dig som patient. Läppförstoring i Göteborg med fillers är en skonsam och säker metod för att bevara eller återskapa ditt ungdomliga utseende genom att skonsamt fylla ut rynkor och linjer.

Definieralyft eller skapa volym med ett naturligt resultat. Fillers som Juvéderm, Restylane, Allergan eller Teosyal är ett självklart val för seriösa kliniker som ställer höga krav på kvalitét, hållbarhet och fantastiska slutresultat. Genom att tillhandahålla förstklassiga produkter för att att eliminera rynkor, lyfta huden samt addera volym i form av ansiktsskulptering och läppförstoring med fillers med ett naturligt slutresultat.

Vanliga frågor

Det är väldigt individuellt hur länge fillers håller men alla har en genomsnittlig hållbarhet som beror på vilken produkt man använts sig av. Restylane har en genomsnittlig hållbarhet på 3-6 månader och Juvéderm en hållbarhet på 6-9 mån. Juvederm Voluma är i särklass en väldigt hållbar filler med en hållbarhet på hela 18 mån.

Det är möjligt att ta bort fillers med hjälp av ett motmedel (hyaluronidase).

Alla läppar är olika och har därmed olika förutsättningar. Det går att åstadkomma mycket med hjälp av fillers. Ibland kan det behövas några behandlingar för att uppnå önskat resultat. På en konsultation hos en av våra injektionsexperter har du möjlighet att diskutera dina önskemål och vad som är möjligt att uppnå.

De flesta fillers innehåller bedövningsmedel men man kan även använda bedövningskräm (t.ex emla-salva) innan området behandlas.