RESTYLANE GÖTEBORG

Naturligt resultat med Restylane Göteborg

Restylane Göteborg är ett hyaluronsyra-baserat, icke-animaliskt utfyllnadsmedel och en substans som kroppen naturligt både producerar och bryter ner.
Injektionen har flera användningsområden som används både på kropp och i ansikte för att släta ut rynkor, fylla ut eller förstora läppar.

Rökning, matvanor och solskador är bara några få nämnda faktorer som påverkar vår hud.
Genom att injicera Restylane Göteborg motverkar vi de negativa effekterna från vår livsstil där slutresultatet blir fylligare
med förstärkt form, kontur och lyster. Du kan läsa mer om detta här.

CLINICA

EFTER BEHANDLING MED RESTYLANE GÖTEBORG

Det är viktigt att tänka på att resultatet efteråt är individuellt eftersom alla ser olika ut i grunden. Biverkningar är därför också individuella och det är vanligt förekommande att man upplever blåmärken och svullnad under de första dagarna. Vi rekommenderar att man undviker solexponering de första två veckorna efter behandling. Eftersom Restylane Göteborg är en naturlig substans så bryts injiceringen ned av kroppen och därför är inte behandlingen permanent. Vid flera uppbyggande behandlingar kan slutresultatet hålla under en längre tid.

CLINICA

SPECIALISERADE PÅ EFFEKTIVA ICKE-KIRURGISKA BEHANDLINGAR

Det finns dokumenterat effektiva alternativ till traditionell kirurgi som ger fantastiska resultat! Vi är utmärkande och ständigt uppdaterade när det kommer till icke-kirurgiska behandlingar som är FDA-godkända med slutresultat som talar för sig själva. Dessutom är vi diplomerade och certifierade för säkra effektiva behandlingar med Ultherapy. Du slipper smärta, omfattande operationer och en tuff konvalescenstid med kliniskt bevisade och effektfulla alternativ. Bland annat rynkreducering, ansiktslyft, kroppsskulptering, permanent fettreducering och punktmarkerad fettreducering av t.ex dubbelhaka.

CLINICA

KOSTNADSFRI KONSULTATION INNAN DIN BEHANDLING

När du kommer innanför dörrarna på Clinica får du ett personligt bemötande med en genuin lyhördhet för dina personliga önskemål. Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation innan din behandling. Förståelsen utgör en viktig grund för att utforma en individanpassad behandling baserat på dina personliga förutsättningar för att uppnå ett slutresultat som överträffar förväntningarna. Du ska alltid känna dig trygg och nöjd efter ditt besök hos oss! VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ CLINICA!

Clinica använder enbart kliniskt beprövade, godkända produkter som
håller högsta kvalitét från marknadsledande leverantörer och seriösa
återförsäljare. Det är en garanti och trygghet för dig som kund att veta att vi
aldrig kompromissar med kvaliteten. Både när det gäller utförande
av behandlingarna och de produkter vi använder oss av.