CoolMini

CoolMini – Ta bort dubbelhakan

Visste du att 30% av befolkningen söker en behandling som kan ta bort dubbelhakan?
Nu kan Clinica äntligen presentera lösningen som heter CoolMini!

På 45 min kan vi reducera din dubbelhaka med 25-30%.

CoolMini är marknadsledande och den enda produkten som har en vetenskaplig grund i 70 studier,
över 4 miljoner behandlingar och ett FDA godkännande.

Med CoolMini, den marknadsledande teknologin för icke kirurgisk fettreducering är din dubbelhaka ett minne blott.

Med kontrollerad kyla kan vi frysa bort det oönskade fettet under hakan.
Behandlingen av dubbelhakan tar endast 45 min, resultatet är permanent och du kan återgå
direkt till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Boka en gratis konsultation för att få veta hur vi kan hjälpa dig!

Före & Efter

Boka behandling

Priser

PRISER FÖR COOLMINI Ordinarie pris
COOLMINI - DUBBELHAKA 7 000kr / behandling

Vanliga frågor

CoolSculpting är en unik metod som skulpterar din kropp, helt utan kirurgiskt ingrepp, genom att på ett effektivt och säkert sätt frysa bort oönskat fett – för gott. Detta är en säker, effektiv och bekväm behandling. Normalt tar det 35–60 min och du kan läsa, arbeta eller till och med ta en tupplur under tiden. Det är kliniskt bevisat att metoden permanent eliminerar envisa fettdepåer med minst 20–25%. Behandlingen gör inte det minsta ont och du kan gå till jobbet direkt efteråt.

Ett munstycke placeras på det område som ska behandlas. Med hjälp av vacuum sugs fettlagret in lite i munstycket och två kylplattor aktiveras. Behandlingen gör inte ont, men ett visst obehag kan kännas när vacuumsuget börjar. Under behandlingen kan du sitta eller ligga bekvämt, läsa, arbeta med din laptop eller till och med ta en tupplur. Eftersom CoolSculpting är icke-kirurgisk kan du återgå till dina normala aktiviteter direkt efter behandlingen.  Oftast räcker det med en enda behandling för bra resultat.

Coolsculpting är effektivt, säkert och permanent. Fettceller är extremt känsliga för kyla. Genom en patenterad teknologi, Cryolipolysis, kyls fettlagret under huden ner kontrollerat så att fettcellerna fryser och dör. Annan hudvävnad påverkas inte. Kroppen transporterar sedan bort de döda cellerna på naturlig väg och fettlagrets tjocklek minskar gradvis. Processen ger en synbar och mätbar minskning av fett på den del av kroppen som har behandlats. Du kan se resultat redan efter tre veckor, men den mest dramatiska effekten får du efter en till fyra månader. När fettcellerna är borta, är de borta för alltid.