behandling

Tear Trough Göteborg

Tear Trough Göteborg – minska mörka ringar under ögonen.

Få ett jämnt resultat fritt från skuggningar med Tear Trough

Tear trough är en behandling med fillers mot mörka ringar och insjunkande under ögonen. Detta orsakas av volymförlust som leder till att skuggningar visar sig under ögonen i form av mörka ringar. Genom fillersbehandlingen Tear Trough kan man motverka dessa och få ett jämnt resultat fritt från skuggningar.

Hur går behandlingen till?

Genom den allra senaste tekniken som kallas Pix’L behandling och under lokal bedövning tillföres fillers i små mängder under ögonen. Detta kan upplevas som obehagligt men vi kan försäkra er om att vi enbart använder oss av säkra och välbeprövade metoder. På Clinica är vi extremt noggranna med kvaliteten av produkten såsom behandlingarna. Vi använder oss av Teosyal Redensity 2, en specialutformad filler specifikt för denna behandling.

Slutresultatet är att du återfår förlorad volym på ett varsamt och naturligt sätt fri från mörkhet under ögonen. Efter avslutad behandling kan du gå tillbaka till ditt vanliga liv och rutiner.

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Hur länge varar effekten

Effekten varar vanligtvis i sex månader till över ett år och kan vara individuellt för varje person.

Vad händer om jag inte gillar resultatet?

Det finns ett enzym som injiceras i området med den oönskade effekten och löser upp hyaluransyra .

Finns det några risker?

Det finns risk för blåmärken och oönskad effekt. Genom Pix L nålbehandling minskar man de riskerna markant.

Före och efter behandling

Tear Trough Före Clinica Skönhetsklinik Göteborg Tear Trough Efter Clinica Skönhetsklinik Göteborg

Vanliga frågor

Det kan vara bra att veta är att huden runt ögonen är ett väldigt känsligt område för blåmärken och svullnad vilket gör att man bör planera sina närmaste tid efter detta. Det kanske är olämpligt att gå på fest eller liknande direkt efter denna typ av behandling. Du kan vara svullen en till ett par dagar och det finns också risk att det blir ett blåmärke.

Det finns flera olika faktorer som påverkar den tunna huden under ögat. Ju äldre vi blir desto mer försvinner den naturliga Hyaluronsyran (som återfuktar och ger lyster) i huden. Under ögat är huden dessutom extremt tunn vilket gör att bristen på Hyaluronsyra gör att håligheterna syns mer och vi ser därför mörka ut under ögonen. Utöver arvsanlag och ålder kan den framhävda delen under ögat även bero på ex. sömnbrist, vätskebrist, järnbrist och dålig kost. Med hjälp av en Tear trough- behandling kan ringarna och det mörka försvinna vilket gör att du på så vis får piggare ögon och ett piggare utseende.

Efter en behandling av tear through så syns resultatet direkt när du går ut från kliniken. Resultatet blir oftast väldigt bra och ger en tydlig boost i det totala utseendet.