Coolsculpting Göteborg

Fettborttagning utan kirurgiska ingrepp - Coolsculpting Göteborg

Coolsculpting Göteborg – Ett revolutionerande alternativ till kirurgisk fettsugning med ett permanent resultat.

Coolsculpting Göteborg är ett revolutionerande alternativ till en traditionell kirurgisk fettsugning.
Svårbehandlade områden som t.ex kärlekshandtag, dubbelhaka och innerlår behandlas med fördel för att eliminera fettdepåer som inte försvinner trots träning och bra kost.

Du behöver enbart en behandling för att hela 25% av fettcellerna ska reducerad och resultatet är permanent.
Behandlingen är dessutom både snabb och smärtfri vilket gör att du utan problem kan återgå till dina dagliga rutiner direkt efter behandlingstillfället.

 

Vad innebär Coolsculpting Göteborg?

Coolsculpting Gäteborg innebär att man genom specialdesignade munstycken utsätter fettceller för kyla vilket leder till att dessa celler dör en naturlig celldöd – en så kallad apoptos.
Med hjälp av vakuum sugs fettlagret in i munstycket som därefter kyls ned av två kylplattor.
Coolsculpting Göteborg är en icke-kirurgisk behandling men slutresultatet går att jämföras med ett kirurgiskt ingrepp.

Noggrant utförda studier har bevisat att just fettceller är känsligare för kyla vilket innebär att man punktmarkerat kan frysa bort fett utan att andra celler påverkas eller tar skada. Annan vävnad som t.ex hud, nerver och muskler påverkas inte alls av kylningsprocessen vilket gör Coolsculpting Göteborg till en trygg och effektiv behandling.

 

KONTAKTA OSS

Våra behandlingar

Coolsculpting Göteborg

KONTAKTA OSS

Coolsculpting Göteborg - Permanent icke kirurgisk fettsugning

Certifierade Specialister på effektiva icke-kirurgiska behandlingar

Vi använder oss enbart av kliniskt beprövade, godkända produkter av högsta kvalitét från marknadsledande, seriösa återförsäljare och leverantörer. Det är en garanti och trygghet för dig som kund att veta att vi aldrig kompromissar med kvalitén på såväl våra produkter som utförande av behandlingar. 

Det finns dokumenterat effektiva alternativ till traditionell kirurgi som ger

fantastiska resultat! Vi håller oss ständigt uppdaterade när det kommer till nya FDA-godkända och icke-kirurgiska behandlingsmetoder där slutresultet talar för sig självt.

En av våra mest omtyckta behandlingar för ett naturligt ansiktslyft hudföryngring är Ultherapy, ett perfekt alternativ för rynkreducering och ansiktslyft. Vi har lång erfarenhet, diplom och certifieringarar att du ska uppnå ett fantastiskt resultat vid t.ex kroppsskulptering, permanent fettreducering och punktmarkerad fettreducering helt utan onödig smärta, omfattande operationer och en tuff konvalescenstid.

 

Kostnadsfri konsultation inför din behandling

När du kommer innanför dörrarna så får du ett personligt och varmt  bemötande med en genuin lyhördhet för dina personliga önskemål. Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation innan din behandling.
Förståelsen utgör en viktig grund för att utforma en individanpassad behandling baserat på dina personliga förutsättningar för att uppnå ett slutresultat som överträffar förväntningarna. Du ska alltid känna dig trygg och nöjd med ditt resultat efter ditt besök hos oss. Varmt välkommen till oss på
Clinica!

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!