Botox Göteborg

Vi var bland de första på marknaden med Botox i Göteborg

Botox i Göteborg – Clinica, din specialist inom skönhet!

Ta vara på din naturliga skönhet med hjälp av Botox Göteborg hos oss på Clinica.
Vi vill att du ska känna dig nöjd när du ser dig i spegeln och för många kan en behandling med botox vara en hjälpande hand som bidrar till ett ökat självförtroende och välmående. Det är en av de mest förekommande estetiska behandlingar som utförs på kliniker världen över. Ett slutresultat som inte bara syns på det yttre utan även påverkar medicinskt såsom mindre huvudvärk.

 

Din specialist inom Botox-behandlingar i Göteborg.

Vi utgår alltid från dina personliga önskemål och det resultat du vill uppnå.
Efter en konsultation påbörjar vi behandlingen baserat på önskat resultat och ditt valda behandlingsområde.

Med lång erfarenhet, utbildning, legitimerad personal och högkvalitativa produkter är du garanterad en säker, trygg behandling och ett resultat som överträffar förväntningarna.

Clinica var bland de första i Göteborg att erbjuda injektionsbehandlingar av Botox och är certifierade av Estetiska Injektionsrådet för injektionsbehandlingar med Fillers och Botulinumtoxin typ A (Botox) Vistabel och Azzalure.

 

KONTAKTA OSS

Våra behandlingar

Specialister på Botox i Göteborg

KONTAKTA OSS

Injektionsbehandlingar

Certifierade Specialister på effektiva icke-kirurgiska behandlingar.

Vi använder oss enbart av kliniskt beprövade, godkända produkter av högsta kvalitét från marknadsledande, seriösa återförsäljare och leverantörer. Det är en garanti och trygghet för dig som kund att veta att vi aldrig kompromissar med kvalitén på såväl våra produkter som utförande av behandlingar. 

certifiering estetiskainjektionsradet.se - Clinica.se

Clinica har ständigt varit i framkant, sedan 2007.

Det finns dokumenterat effektiva alternativ till traditionell kirurgi som ger fantastiska resultat!
Vi håller oss ständigt uppdaterade när det kommer till nya FDA-godkända och icke-kirurgiska behandlingsmetoder
där slutresultatet talar för sig självt.

En av våra mest omtyckta behandlingar för ett naturligt ansiktslyft hudföryngring är Ultherapy, ett perfekt alternativ för rynkreducering och ansiktslyft. Vi har lång erfarenhet, diplom och certifieringar så att du ska uppnå ett fantastiskt resultat vid t.ex kroppsskulptering, permanent fettreducering och punktmarkerad fettreducering helt utan onödig smärta, omfattande operationer och en tuff konvalescenstid.

 

Boka din kostnadsfria konsultation 24/7 online.

När du kommer innanför dörrarna så får du ett personligt och varmt  bemötande med en genuin lyhördhet för dina personliga önskemål. Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation innan din behandling. Förståelsen utgör en viktig grund för att utforma en individanpassad behandling baserat på dina personliga förutsättningar för att uppnå ett slutresultat som överträffar förväntningarna.

Du ska alltid känna dig trygg och nöjd med ditt resultat efter ditt besök hos oss.

Varmt välkommen till oss på Clinica!

Kontakta Clinica i Göteborg för din kostnadsfria konsultation!