Ultherapy

Ultherapy ansiktslyftning

Har du funderat på att göra ett ansiktslyft?
Då bör du testa en behandling med Ultherapy hos oss på Clinica.

Vi är certifierade, diplomerade och fått pris för våra effektiva behandlingar med Ultherapy.
Clinica var först i västsverige med att erbjuda den här revolutionerande metoden och på kliniken
använder vi oss enbart av den den absolut senaste teknologin som marknaden har att erbjuda.

Ett ansiktslyft med Ultherapy är ett perfekt alternativ för dig som vill slippa kirurgiska ingrepp,
smärtsam konvalescenstid och sjukskrivning. Det är den enda icke-invasiva behandlingen för
åtstramning och ansiktslyft som stimulerar och bygger upp kollagen med dokumenterat resultat.
Direkt efter din behandling kan du återgå till dina vanliga aktiviteter!

 

Du får alltid en kostnadsfri konsultation innan din behandling

När du kommer på din konsultation hos oss på Clinica så får du se bilder och resultat från tidigare behandlingar
och möjligheten att ställa frågor. Ultherapy kräver inga förberedelser och samtliga hudtyper kan behandlas.

Behandlingsprocess med Ultherapy

Vilka områden kan behandlas?

Vanliga områden för en behandling är ansikte, haka, hals samt reducering av rynkor och linjer i dekolletaget. Tack vare sitt breda användningsområde han du effektivt uppnå ett ungdomligare utseende på fler områden än ett. Om du är extra känslig kan du ta två smärtstillande tabletter innan din behandling.

Vi på Clinica är certifierade samt diplomerade och har den absolut senaste maskinen för Ultherapy.

Vad kan jag förvänta mig efteråt?

Direkt efter din behandling kommer du kunna se dina initiala resultat men det tydligaste resultaten framkommer tydligare över en period på 2–3 månader. Det beror på att det försvagade kollagenet ersätts med ny tillväxt.

Vissa kan uppleva en mindre rodnad på det behandlade området ett par timmar efteråt samt en lätt svullnad några dagar. Eventuella biverkningar är milda och snabbt övergående.

Hur går behandlingen till?

Under din behandling kommer du att känna små mängder ultraljudsenergi under unden för att den nya uppbyggnaden av kollagen påbörjats. Vissa upplever att det känns som ett väldigt kortvarigt ”nyp” i huden som försvinner på en gång.

Behandlingen utförs med hjälp av ett handstycke som långsamt förs över huden och via en bildskärm så ser vi exakt var i huden vi befinner oss. Behandlingen tar ca 1,5 timme.

Se hur Ultherapy fungerar

Effektiv FDA godkänd behandling

Ultherapy är den enda icke-kirurgiska metoden som är FDA godkänd för att lyfta och strama upp huden med kliniskt dokumenterade resultat. En behandling med Ultherapy innebär att man med mikrofokuserad ultraljudsenergi behandlar samma hudskikt som vid kirurgiska ansiktslyft – utan ingrepp, ärrbildning och ytterligare skador på hudens ytskikt.
Till skillnad från t.ex behandling med laser så kan man med Ultherapy preciserat behandla rätt hudskikt med rätt temperatur för att stimulera och stärka kollagenproduktionen i huden på ett säkert och effektivt sätt. För många känns det tryggt att veta att Ultherapy är en vetenskapligt bevisad behandling som bidrar till ett ungdomligare yttre.

Före & Efter

Boka behandling

Priser

PRISER FÖR ULTHERAPY Ordinarie pris
Hela ansiktet 19 000 kr / behandling
Runt ögonen och ögonbryn 5 000kr / behandling
Hals 10 000kr / behandling
Hela ansiktet och hals 25 000kr / behandling
Nedre ansikte, kinder, käklinje, hakan 15 000kr / behandling

Vanliga frågor

Ultherapy är en ultraljudsbehandling. Den skiljer sig helt från andra kosmetiska behandlingar eftersom det når kirurgiska djupet utan att skada ytan på huden. Vilket gör att du kan lämna kliniken utan att det syns att du genomgått en mycket effektiv behandling. I likhet med andra ultraljud placeras en slät applikator på huden, på en skärm ser din läkaren en bild som gör att han vet exakt vart energin kommer att skickas.  Samma applikator används sedan för att leverera låga nivåer av fokuserade värme i precis rätt djup under huden för att uppnå en positiv effekt, samtidigt som ytan av huden är helt opåverkad.

Det finns inga risker förknippade med Ultherapy. Ultraljudstekniken har använts inom medicinen i mer än 50 år och flera undersökningar har visat att Ultherapy är en säker behandling.

De vanligaste områden att behandla är ögonlocken, hamsterpåsar och halsen. Dekolletage är också ett område som blivit väldigt populärt.