Tear trough

Tear trough (Mörka ringar under ögonen)

Tear trough behandling med fillers är till för att minska mörka ringar och ihålighet under ögonen som orsakas av volymförlust.

Hur går behandlingen till

Genom den allra senaste tekniken som kallas Pix’L behandling och under lokal bedövning tillföres fillers i små mängder under ögonen.
Du återfår förlorad volym på ett varsamt och naturligt sätt.

Hur länge varar effekten

Effekten varar vanligtvis i sex månader till över ett år och kan vara individuellt för varje person.

Vad hände om jag inte gillar resultatet?

Det finns ett enzym som injiceras i området med den oönskade effekten och löser upp hyaluransyra .

Finns det några risker?

Det finns risk för blåmärken och oönskad effekt. Genom Pix L nål behandling minskar man de riskerna markant.

Före & Efter

Boka behandling

Vanliga frågor

Det kan vara bra att veta är att huden runt ögonen är ett väldigt känsligt område för blåmärken och svullnad vilket gör att man bör planera sina närmaste tid efter detta. Det kanske är olämpligt att gå på fest eller liknande direkt efter denna typ av behandling. Du kan vara svullen en till ett par dagar och det finns också risk att det blir ett blåmärke.

Det finns flera olika faktorer som påverkar den tunna huden under ögat. Ju äldre vi blir desto mer försvinner den naturliga Hyaluronsyran (som återfuktar och ger lyster) i huden. Under ögat är huden dessutom extremt tunn vilket gör att bristen på Hyaluronsyra gör att håligheterna syns mer och vi ser därför mörka ut under ögonen. Utöver arvsanlag och ålder kan den framhävda delen under ögat även bero på ex. sömnbrist, vätskebrist, järnbrist och dålig kost. Med hjälp av en Tear trough- behandling kan ringarna och det mörka försvinna vilket gör att du på så vis får piggare ögon och ett piggare utseende.

Efter en behandling av tear through så syns resultatet direkt när du går ut från kliniken. Resultatet blir oftast väldigt bra och ger en tydlig boost i det totala utseendet.