Våra behandlingar

Botox

Varje gång vi ler, skrattar eller rynkar pannan spänns de underliggande ansiktsmusklerna, vilket framkallar rynkor i ansiktet.
Clinica är certifierad klinik och tillhör därmed de utvalda klinker som har certifierats enligt Q-Meds nya Safe Certified Practitioner Program för Fillers och botulinumtoxin typ A (Botox) och Azzalure.

Fillers

Det är inte alla som har välsignats med stora och definierade läppar men vi har lösningen för dig som drömmer om fylliga läppar. Varje läpp är unik och tillsammans kommer vi fram till ett resultat som passar ditt ansikte och dina läppar. Du kan välja mellan att göra en förstoring av läpparna, forma läpparna eller förstärka konturerna.

Dubbelhaka (Coolmini)

Visste du att 30% av befolkningen söker en behandling som kan ta bort dubbelhakan? Nu kan Clinica äntligen presentera lösningen som heter CoolMini! På 45 min kan vi reducera din dubbelhaka med 25-30%. Med CoolMini, den marknadsledande teknologin för icke kirurgisk fettreducering är din dubbelhaka ett minne blott.

Dubbelhaka (Belkyra)

BELKYRA®, är det första godkända läkemedlet för behandling av submentalt fett (oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka). Det används hos vuxna patienter hos vilka dubbel hakan har en psykologisk inverkan. Individuellt anpassad injicerbart läkemedel som förstör fettceller under hakan. De flesta som behandlas upplever en synlig förbättring av hakprofilen efter 2 – 4 behandlingstillfällen.

Ultherapy

Ultherapy är en ultraljudsbehandling som till skillnad från till exempel radiofrekvens och laser direkt når djupt ner i huden (4,5 mm!) utan att skada eller påverka den ytligaste delen av huden. Resultatet blir ett naturligt ansiktslyft och uppstramning av området som behandlas, ett icke-kirurgisk alternativ för dig som vill se yngre ut utan konvalescens eller synliga märken.

CoolSculpting

CoolSculpting™ är den nya, revolutionerande, icke-kirurgiska metoden för borttagning av fett, och är ett alternativ till kirurgisk fettsugning. Efter den smärtfria engångsbehandlingen försvinner i genomsnitt ca 25% av fettcellerna. Resultatet är permanent och du kan leva och arbeta precis som vanligt efteråt. Livet är till för att njutas.

Hudföryngring

Photo Rejuvenation behandling med Ellipse I2PL hjälper dig att behålla ett yngre fräschare utseende. Hud åldras på grund av överdrivet solande och minskad produktion av collagen. Det ljus som avges av Ellipsen får ditt ansikte att se jämnare och bättre ut genom att ta bort åldersfläckar, pigmenteringar, synliga blodkärl och diffus rodnad, samt förbättra din hudstruktur.

Rynkreducering

Vi har en briljant idé – minska rynkor, stora porer och förbättra hudens struktur – enkelt och utan smärta eller injektioner. Ellipse I2Pl använder ett säkert och effektivt intensivt ljus i kombination med en patenterad Photo spray som minskar rynkor och förbättrar hudstrukturen. Behandlingen fungerar på personer som har fina till medelstora rynkor, även mörk färgad hud kan behandlas.

Kärlbehandling

Ytliga blodkärl i ansiktet kan uppstå av flera orsaker. Några är ärftliga faktorer, solande, trauma. De flesta problem kan behandlas, såsom vidgade kapillärer, kärlnystan, röd näsa, diffus rodnad. Du behöver inte längre täcka och dölja dina röda kinder och näsa. Tekniken bygger på att högintensivt ljus dras till synliga blodkärl och diffus rodnad. Dessa upphettas och förstörs inom några tusendels sekunder.

Tear trough

Tear trough behandling med fillers är till för att minska mörka ringar och ihålighet under ögonen som orsakas av volymförlust. Hur går behandlingen till: Genom den allra senaste tekniken som kallas Pix’L behandling och under lokal bedövning tillföres fillers i små mängder under ögonen. Du återfår förlorad volym på ett varsamt och naturligt sätt.

Celluliter & Slimming

Acoustic Wave Treatment AWT är en ny revolutionerande mycket effektiv
metod för behandling av celluliter och slimming. Har du någon gång önskat att de där groparna på benen kunde försvinna? Längtar du efter slätare hud? Lösningen är enkel. Gör som Madonna och bli kvitt dina celluliter med en AWT-behandling på vår klinik i Göteborg.