behandling

Profhilo Göteborg

Förvalta din naturliga skönhet med Profhilo®

Huden får konstant utstå exponering, vare sig det handlar om värme eller kyla.
Produktionen av det naturliga ämnet, hyaluronsyra minskar med åren och exponeringen vilket leder till att huden blir slappare, tappar lyster och struktur. Detta kan man nu enkelt behandla med hjälp av av Profhilo.

Boka din kostnadsfria konsultation hos Clinica i Göteborg.

Hur fungerar Profhilo?

Profhilo innehåller Hyaluronsyra  och är inte en hudfiller eller biorevitaliserare utan ingår i en helt ny kategori med injicerbara produkter – för bioremodellering.

Profhilo är en injektionsbehandling som genomförs under hudens yttersta lager. Hyaluronsyran sprider sig och återaktiverar den naturliga återfuktningen. Produktionen av elastin och kollagen ökar och bidrar till en smidigare, fastare och jämnare hud. Vanliga behandlingsområden är: Ansikte, hals, nacke, händer och armar.

En snabb, smärtfri och effektiv behandling för att reducera och förebygga rynkor om man börjar med Profhilo-behandlingar redan när de första tecknen på åldrande börjar.

Clinica är en certifierad klinik med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom injektionsbehandlingar.

Locka fram ditt sanna och fräscha jag med hjälp av Clinicas utbud av behandlingar som trollar bort flera år av ditt utseende på bara några minuter. Det är en snabb och smärtfri behandling som endast tar 15 till 30 minuter att utföra.

Behandlingarna som erbjuds är inte bara till för kvinnor. Kliniken är etablerad då Clinica funnits sedan 2007 i centrala Göteborg. Därför har Clinica etablerat sig som ett välkänt varumärke inom sitt område av expertis där både män och kvinnor är återkommande kunder.

Snabb och smärtfri behandling

En behandling med Profhilo går både snabbt och smärtfritt. Normalt tar en behandling endast 15 till 30 minuter och du kan därefter direkt återgå till dina vardagliga aktiviteter utan synliga märken. Resultatet syns omedelbart med en maximal effekt ca 2 månader efter utförd behandling. Vi rekommenderar att behandlingen upprepas redan 1 månad efter första besöket för att få ett så långvarigt resultat som möjligt. Därefter håller det med två till tre gånger per år i förebyggande syfte och för bäst effekt.

Biverkningar är mycket ovanliga, men det kan uppstå lätta svullnader eller små blåmärken vid injektionsstället.

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Senaste antiaging-behandligen – Profhilo

Clinica är en utav Sveriges främsta specialister inom skönhetsbehandlingar.
Enda sedan vi grundades 2007, så har vi arbetat med att följa trender och vara snabba på marknaden med det senaste inom skönhetsbehandlingar.
Vårt mål är att du alltid skall känna dig nöjd när du ser dig i spegeln och för våra kunder är en
Profhilo®-behandling mer än bara en hjälpande hand som bidrar till ett ökat självförtroende och välmående.

Det är den senaste estetiska behandlingen som utförs på kliniker världen över
och som ständigt växer. Med sina många fördelar är Profhilo något som de flesta känner till.

Vi utgår alltid från dina personliga önskemål och det resultat du vill uppnå.
Därefter påbörjar vi behandlingen baserat på önskat resultat och ditt valda behandlingsområde.
Med lång erfarenhet, utbildning, legitimerad personal och högkvalitativa produkter
är du garanterad en säker, trygg behandling och ett resultat som överträffar förväntningarna.

Vi på Clinica är erfarna och utbildade inom injektionsbehandlingar och certifierade av Estetiska Injektionsrådet .

Hos oss är du garanterad en förstklassig behandling

Clinica är det självklara valet för dig som önskar en behandling med Profhilo i Göteborg. Samtliga injektionsbehandlingar utförs av legitimerad sjukvårdspersonal med lång erfarenhet och rätt kunskap för att tryggt och säkert utföra behandlingar med Profhilo.

Vi på Clinica är en av få utvalda kliniker som är certifierade för estetiska injektionsbehandlingar med Fillers och Profhilo®. Vi utför enbart behandlingar med läkemedel och produkter från seriösa, legitimerade och välkända leverantörer. Vilket är en garanti och trygghet för dig som kund att veta att vi aldrig kompromissar med kvaliteten. Både när det gäller utförande av behandlingar samt de produkter vi använder oss av.

Före och efter behandling

before profhilo after profhilo

Vanliga frågor

Profhilo är en hyaluronsyra med hög koncentration som injiceras i huden för omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur, lyster samt kvalitet. Syftet med denna behandling är att öka återfuktningen och strama upp huden i olika regioner.

Vanligaste behandlingsområden är händer, ansikte, hals och armar. Med ett syfte att sudda ut rynkor och uppnå en smidigare, fastare och jämnare hud.

Effekten kommer delvis omedelbart men med maximal effekt två månader efter genomfört behandling. I regel rekommenderas två behandlingar med en månad emellan. Därefter kan behandlingen upprepas ex 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.

Direkt efter behandlingen kan du få små "bulor" där man injicerat Profhilo. Dessa lägger sig efter några timmar. Även blåmärken, irritation och ömhet vid injektionsstället kan förekomma. Svullnad kan ligga kvar upp till två veckor.