behandling

Fillers

Boka din behandling med fillers hos oss på Clinica

Framhäv dina vackra drag med Fillers!

På cirka 30 minuter kan du få en Fillers-behandling och sedan fortsätta med ditt vanliga liv. Man använder sig av en kristallklar gel baserad på hyaluronsyra som binder vatten, återfuktar huden och ger volym. En snabb, effektiv behandling med tydligt resultat och där konvalescensen är begränsad. 

Kvalitétssäkarade, förstklassiga fillers av välkända leverantörer

Clinica är en certifierad klinik för professionella injektionsbehandlingar med fillers och har många års erfarenhet. Vi använder oss enbart av etablerade varumärken såsom  Juvéderm, Teosyal och  Restylane. Samtliga är baserade på hyaluronsyra som är en naturlig beståndsdel i huden och som successivt bryts ned naturligt i kroppen. Valet av fillers varierar beroende på området du vill behandla, förväntansbilden samt önskemål.

Injektionsbehandlingarna utförs alltid av legitimerad sjukvårdspersonal med lång erfarenhet och kunskap av behandlingar med fillers där man använder sig av avancerad injektionsteknik.

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Nasolabialveck
  • Markera käklinje
  • Volym i läppar
  • Volym i kindben
  • Ta bort rynkor i pannan samt runt ögonen
  • Återfukta huden
  • Mer lyster

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Kontakta oss via kontaktformulär

Kontaktinformation

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00

Lördag
12:00 – 15:00

Kontakta clinica

Kontakt

Fillers behandlingar av högsta kvalitét

Man använder sig av en icke-animalisk smidig gel bestående av 100% hyaluronsyra som främst används för att skapa volym och fyllighet.
Behandlingen har mångsidiga egenskaper och kan användas på flertalet områden beroende på dina egna preferenser och önskat resultat.

Vissa använder preparatet för att återskapa den förlorade volymen som naturligt försvinner allt eftersom man åldras.
Andra vill fylla ut valda områden för att skulptera ansiktet för att förstärka sina drag för att uppnå ett mer estetiskt tilltalande utseende.

Kostnadsfri konsultation

Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation innan din behandling
Vi strävar efter en personlig och nära dialog – det ger oss möjlighet att skräddarsy behandlingen just för dig.
På konsultationen går vi igenom dina personliga förutsättningar och önskemål för att kunna ge dig det slutresultat du vill ha.

Läppkonturering och Läppförstoring

Med hjälp av en fillers-behandling kan du reducera “sura mungipor”, markera dina läppar med en läppkonturering, återfukta och addera volym med hjälp av en läppförstoring.

Addera volym och reducera rynkor

Ansiktsskulpering – Addera volym till kindben, haka och haklijer för att markera eller få ett mer symmetrisk utseende.

Ansikte & Hud – används med fördel för att fylla ut djupare rynkor i t.ex pannan eller runt munnen samt fylla ut och förminska nasolabiala veck med fantastiskt resultat. Det kan även agera som en skinbooster för att återfukta huden inifrån.

Behandla mörka ringar under ögonen

Att man får mörka ringar under ögonen beror oftast på förlorad volym i området.
Med hjälp av fillers (tear through behandling) kan du reducera dina mörka ringar under ögonen markant, vilket direkt bidrar till ett piggare och yngre utseende.

Före och efter behandling

Före Fillers Göteborg Panna Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Fillers Göteborg Panna Clinica Skönhetsklinik Göteborg
Före Fillers Göteborg Ögon Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Fillers Göteborg Ögon Clinica Skönhetsklinik Göteborg
Före Fillers Göteborg Mungipor Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Fillers Göteborg Mungipor Clinica Skönhetsklinik Göteborg
Före Fillers Göteborg Acneärr Clinica Skönhetsklinik Göteborg Efter Fillers Göteborg Acneärr Clinica Skönhetsklinik Göteborg

Vanliga frågor

Det är väldigt individuellt hur länge en filler håller. Det beror t.ex på ämnesomsättning, vilket område som är behandlat, vilken typ av fillers som har använts etc. Vid förstoring av kindben är det vanligt att fillern håller längre än t.ex. vid en läppförstoring.

Det är möjligt att ta bort fillers med hjälp av ett motmedel (hyaluronidase).

Alla läppar är olika och har därmed olika förutsättningar. Det går att åstadkomma mycket med hjälp av fillers. Ibland kan det behövas några behandlingar för att uppnå önskat resultat. På en konsultation hos en av våra injektionsexperter har du möjlighet att diskutera dina önskemål och vad som är möjligt att uppnå.

De flesta fillers innehåller bedövningsmedel men man kan även använda bedövningskräm (t.ex emla-salva) innan området behandlas.